Påskgul mangosallad

Här kommer ett recept från vår kokbok, Maten på Masesgården. En härligt påskgul mangosallad med mynta och lime för 4 personer.

300 g melon, valfri sort
2 kiwi
1/2 rödlök
1 mango
25 g ruccola
1/2 kruka mynta
1/2 lime
1/2 msk olivolja
salt

Dela melonen på mitten och ta bort kärnorna och skalet och skär i tärningar. Skala och skiva kiwin. Skala och hacka rödlöken och mangon. Blanda melon, kiwi, rödlök och mango tillsammans med ruccola på ett fat.

Hacka myntan fint och pressa limen. Blanda mynta, lime, olivolja och salt. Blanda ner i salladen.

 

Om författaren Visa alla poster

Lena Brinkenberg

Lena Brinkenberg

Lena är marknadsansvarig för Villa Långbers hotell och Masesgården hälsohem. Förutom tidigare arbete inom marknadsföring har Lena drivit ett hälsocafé i Mölnlycke och arbetat som dansinstruktör i 12 år.