Julrea i Masesgården Butik!

Julrea – 15% rabatt på allt i vår webbutik, fram till julafton!

Gäller ej lotter och presentkort.

Läs om varför vi på Masesgården startade Masesgården Butik!

Masesgården Hälsohem är ett klassiskt hälsohem där vi jobbar och tror på en balans mellan de tre M: Motion, Mat och Mental träning. 

Vår filosofi är en enkel kemikalie fri lakto-vegetarisk kost, undvikande av vitt mjöl, vitt socker och vitt salt. Ta hänsyn till kostens Syra-bas balans kombinerat med motion och nära naturkontakt. 

Matvanor och våra levnadsvanor har förändrats de senaste 50 åren. Från husmanskost till snabbmat ”processed food” och en stor ökning ökning av godis och läsk. Trots att det aldrig funnits så många olika sorters mat att välja på som förr, äter vi allt sämre idag.

Av de ca 5000 olika livsmedel som finns i en butik idag är mer än hälften processade, med en kvalitet som är underlägsen dess naturliga motsvarighet. Kvalitet på maten vi stoppar i oss är viktig, det är den som ska ge oss näring som behövs för olika funktioner i kroppen och för att bibehålla optimal hälsa. Vi rekommenderar kosttillskott i förebyggande syfte eller för att stärka kroppen vid olika tillstånd.

Under hösten och förkylningstider är det alltid bra att stärka immunförsvaret med antioxidanter. Känner du dig trött och utmattad? Magnesium och B-vitamin komplex hjälper till att minska trötthet och utmattning samt bidra till normal psykologisk funktion och normal energiomsättning. 

Fasta/detox är ett aktuellt ämne! Masesgården erbjuder Fasteveckor. Utrensningen eliminerar slaggämnen, stärker immunförsvaret, gör att du känner dig lättare i kroppen samt ökar fysiskt välmående och hjälper till att bryta gamla vanor. Rena kroppen 2 gånger per år enligt gammal tradition så kallad ”Vår och Höst städning”. 

Vill du göra det på hemmaplan så, finns det många bra produkter att välja på, allt ifrån pulver till Örtteér

Alla produkterna i webbutiken är är beprövade och testade av oss på Masesgården.

      

Om författaren Visa alla poster

Redaktionen

Redaktionen