Mitt-i-Livet på Masesgården

Vad gör man på en Mitt-i-Livet-vecka?

Mitt-i-Livet har hjälpt många kvinnor att hitta åter till inspiration och livsgnista efter perioder av omställning i livet. Livskriser om du så vill. Det kan vara separation, sjukdom, händelser på jobbet eller i relationen, sorg eller annat som utlöser själva krisen.

Att i det läget komma till Mitt-i-Livet på Masesgården har för många blivit en vändpunkt. En hjälp att komma vidare efter den chock som oväntade besked innebär.

Under Mitt-i-Livet-kursen handlar det om dig och dina behov. Att återfå inspiration och motivation när man ska vidare är ett arbete i sig – åter till livet tar tid.

Att under fem dygn lära sig förstå på djupet vad man behöver för att komma igång är guld värt. Den vegetariska kosthållningen, den natursköna miljön, de härliga sängarna, det egna rummet, rörelse, träning, avslappning, varmvattenbassäng….. I kombination med de goda samtalen i en liten grupp blir det en ovärderlig hjälp på vägen till självläkning och helande. Att hitta hem när man gått vilse.

Det som skiljer Mitt-i-Livet-programmet från Masesgårdens andra kurser är analysen av var du befinner dig i kombination med själva kursinnehållet. Vi lär känna varandra, i grupp och enskilt. Alla är olika med det gemensamma att vi behöver komma vidare – eller igång – med livet på hemmaplan. Du får både individuell vägledning och gemenskap i gruppen.  Kombinationen blir en del av läkeprocessen och hjälper dig vidare mot energi. Du är inte ensam. Professionella ledare finns på plats under hela vistelsen och det finns utrymme för individuellt samtal för den som önskar.

Kom som du är och åk hem med mer energi, inspiration och glimt i ögat.

Välkommen!

Om författaren Visa alla poster

Carolina Welin

Carolina Welin

Carolina Welin är psykosyntesterapeut och författare, med bakgrund i kommunikationsbranschen. Efter närmare 30 års erfarenhet av arbete med människor i grupp är kommunikation hennes främsta verktyg. Sedan 2005 driver hon MOW Hälsa och arbetar bland annat med terapi, coaching och egenvårdsprogram för både individ och organisation. Hon har även utvecklat programmet Mitt-i-Livet* som hjälper personer att återhämta sig efter livskriser.

I Carolinas arbete ligger fokus på att hjälpa människor som vill komma igen efter perioder av svårigheter, kris eller allvarlig sjukdom. Det kan handla om att hitta nya vägar eller söka nya svar på gamla mönster och frågeställningar. Hennes drivkraft är att se livsgnistan tändas i en medmänniskas ögon och hon har fått flera utmärkelser för sitt arbete med att hjälpa människor hitta tillbaka till energi i kropp och själ.

*Mitt-i-Livet genomförs i samarbete med Hälsohemmet Masesgården.