Yoga med Magnus Lindroth

Yoga och inre lugn. Kurs på Masesgården vecka 12, 19 – 24 mars, 2016

De flesta känner att de borde ha bättre balans i livet, med mindre stress och sundare vanor. Men för att en förändring ska ske behöver vi hitta vårt inre lugn. Med hjälp av yogan jobbar vi både fysiskt och mentalt under dagarna på Masesgården. Du får töja och sträcka dina muskler och känna hur bra du mår när kroppen är smidig och stark. Förändringen sker inte över en natt, men du får tydliga mål som visar hur du kan påverka och förändra din vardag för att må bättre och få mer energi. Dessutom är det väldigt roligt att träna för Magnus, du får verkligen en kick att komma igång.

Magnus Lindroth är en av Masesgårdens återkommande och mycket omtyckta kursledare. Han är yogalärare med lång erfarenhet av olika former av träning och kampsport. Diplomerad coach, handledare i stresshantering och mental träning. Du kan läsa mer om Magnus på hans webb www.innerpower4u.com

Det kommer fler kurser med Magnus på Masesgården under 2016. Håll utkik efter vårens program på vår webb www.masesgarden.se.

Magnus på Villa Långbers

Magnus har även Yoga weekends på Staffans (Masesgårdens ägare och VD) hotell Villa Långbers.

Villa Långbers ligger ca 20 min från Masesgården. På toppen i Tällberg. Naturen kring Siljan och Tällberg är vykortsvacker.

4-6 mars och 1-3 april blir sköna helger, som förutom yoga med Magnus, erbjuder god mat och dryck i fantastisk miljö.

Program:
Fredag: Ankomstfika med hembakat, en timme med Magnus och trerätters middag.
Lördag: Frukostbuffé, lunch, eftermiddagskaffe och trerätters middag. Två pass med Magnus under dagen.
Söndag: Ett pass men Magnus, frukostbuffé.

Läs mer om Magnus yogaweekends på Villa Långbers här >>

Om författaren Visa alla poster

Redaktionen

Redaktionen