Ny Mitt-i-Livet lunch 28 mars!

Carolina Welin föreläser om att hitta tillbaka till energi i kropp och själ efter en livskris. Det kan vara sorg, utmattning, bröstcancer eller annan allvarlig diagnos som gör att livet plötsligt förändras. Carolina har Mitt-i-Livet-veckor på Masesgården och nu har du chansen att lyssna på hennes föredrag och ställa frågor.

LÖRDAGEN DEN 28 MARS!
11.00 – 12.00 Föreläsning.
12.00 Frågestund.
12.30 Vegetarisk lunchbuffé.
PRIS 200:-.
Ring och anmäl dig 0247-645 60.

Welin_Carolina_LFieb_280
Carolina Welin är psykosyntesterapeut och författare, med bakgrund i kommunikationsbranschen. Efter närmare 30 års erfarenhet av arbete med människor i grupp är kommunikation hennes främsta verktyg. Sedan 2005 driver hon MOW Hälsa och arbetar bland annat med terapi, coaching och egenvårdsprogram för både individ och organisation. Hon har även utvecklat programmet Mitt-i-Livet* som hjälper personer att återhämta sig efter livskriser.

I Carolinas arbete ligger fokus på att hjälpa människor som vill komma igen efter perioder av svårigheter, kris eller allvarlig sjukdom. Det kan handla om att hitta nya vägar eller söka nya svar på gamla mönster och frågeställningar. Hennes drivkraft är att se livsgnistan tändas i en medmänniskas ögon och hon har fått flera utmärkelser för sitt arbete med att hjälpa människor hitta tillbaka till energi i kropp och själ.

*Mitt-i-Livet genomförs i samarbete med Hälsohemmet Masesgården.

Om författaren Visa alla poster

Redaktionen

Redaktionen