Ekologisk BB cream

Ni som är bekanta med Masesgårdens hälsohem vet att vi förespråkar grön och hälsosam kost. Men vi rekommenderar även grön och ekologisk skönhetsvård.

Grön skönhetsvård handlar om att i största möjliga mån använda ingredienser från naturen och att undvika syntetiska kemikalier som kan vara miljöfarliga, orsaka allergi eller hormonstörningar.

En av våra favoritprodukter är AnneMarie Börlinds BB cream. En ekologisk BB cream är perfekt för den som inte gillar att sminka sig, men vill fräscha upp ansiktets hudton.

BB Cream är en ekologisk och multifunktionell dagcrème med fem egenskaper i en och samma crème. Täckande, fuktgivande, ljusreflekterande, anti-aging och dämpar rodnader och blemmor.
BB Cream ger fräsch hud med fin lyster. Den fuktgivande dagcrèmen  innehåller färgpigment i nyanser som jämnar ut och gör huden naturligt vacker med fin lyster. De ljusreflekterande pigmenten får fina linjer och rynkor att synas mindre. Ett naturligt anti-aging komplex minskar påverkan av UV-strålar och fria radikaler. Det hjälper också huden att stå emot annan negativ miljöpåverkan, dämpar rodnader och har en lugnande effekt.

Perfekt att skriva upp på önskelistan eller att lägga i julstrumpan till någon du tycker om!

4103

Om författaren Visa alla poster

Lena Brinkenberg

Lena Brinkenberg

Lena är marknadsansvarig för Villa Långbers hotell och Masesgården hälsohem. Förutom tidigare arbete inom marknadsföring har Lena drivit ett hälsocafé i Mölnlycke och arbetat som dansinstruktör i 12 år.