Biodynamisk ansiktsvård

När du bokar en ansiktsbehandling på Masesgården, ska du veta att de produkter vi använder är gjorda på de renaste och finaste ingredienser som vår natur har att erbjuda. Vi har valt att arbeta med EMINENCE, världsledande ekologiskt hudvårdsmärke och ANNEMARIE BÖRLIND naturkosmetik, fritt från syntetiska råvaror som paraffin och silikon.

Varför välja biodynamiskt?

Produkter gjorda på biodynamiska råvaror har ett högre näringsinnehåll och ger därmed ett bättre resultat. Passar även hyperkänslig hud. Eminence har utvecklat en ny serie biodynamiska produkter, som vi använder i flera av våra ansiktsbehandlingar. Eminence kontrollerar hela produktionskedjan från frö till skörd och färdig produkt. Produkterna är högkoncentrerade och innehåller effektiva och kraftfulla antioxidanter för att bevara och skydda huden. Demeter betyder att produkterna är certifierade och godkända av ett internationellt certifieringsorgan.

Vad innebär biodynamisk hudvård?

Biodynamiska hudvårdsprodukter måste uppfylla högre kriterier än ekologiska hudvårdsprodukter. För att få en biodynamisk certifiering behöver de först vara godkända som ekologiska produkter. Biodynamiska odlingar bygger på en holistisk filosofi där varje gård måste vara självförsörjande och skapa ett eget kretslopp för att stärka upp och bevara de ekologiska systemen i jorden.

Om författaren Visa alla poster

Redaktionen

Redaktionen